6.4.2011

Tulossa viinipitoinen hiilihydraattidietti

Taannoisesta listasta jäi uupumaan eräs vallan tärkeä seikka. Loppusyksystä alkoi energia olla tooo-della vähissä eikä oikein mikään tuntunut kivalta. Olen sillä tavalla rasittava persoona, että mulla olisi hyvä olla aina jotain odotettavaa. Jotain mikä edes vähän jännittää.

Onneksi lähipiirini koostuu niin reipashenkisistä ihmisistä, että niiden kanssa voi esimerkiksi varata matkan Italiaan! Toukokuussa siis reissataan T-Boyn kanssa eli nyt on taas jotain odotettavan arvoista tiedossa. Lennot ollaan varattu jo hetki sitten, matkustuspäivät ovat 29.5. sekä 7.6. Reilu viikko pörrätään jossain Milano-Venetsia-Firenze-Portofino -akselilla ja matkaa olisi tarkoitus taittaa junalla. Majoitus on tällä hetkellä varattu vasta Venetsiasta, eikä sen suuremmin olla vielä muita punkkauspaikkoja mietitty. Olemmehan villejä ja vapaita travellereita, jotka eivät säännöistä ja aikatauluista piittaa!

Jep.

Olin Italiassa, tai tarkemmin sanottuna Roomassa, äidin kanssa elokuussa 2008. Rooma oli huikea paikka ja ko. reissusta jäi pelkästään hyviä muistoja. Erityisesti mieleen jäivät mahtava ruoka, ällistyttävä arkkitehtuuri sekä uskomaton helle. Saan kuviteltua vieläkin aika tarkasti miltä ensimmäinen siellä nautittu ruoka-annos maistui (siis maistan sen maun ihan oikeasti suussani... weird). Toiseksi viimeisenä lomapäivänä sanoin äipälle, että en enää edes jaksa katsella ympärilleni, koska jokaisessa rakennuksessa on jotain hienoa ja ihmeellistä. Koko ajan ei millään jaksa kulkea pää ylhäällä niska vinossa tiiraamassa ikkunalautoja ja kattokoristuksia. 


Tästä matkasta tulee hieman erilainen, mutta taatusti aivan yhtä hyvä! Sitä ennen aion kuitenkin nauttia siitä faktasta, että taitavat ne kaikki lumet sittenkin sulaa vielä tämän vuoden aikana. Ja olisihan tässä parin seuraavan kuukauden aikana ihan sellaisia pienenpieniä opiskelu- ja duunikuvioitakin hoidettavana, mutta juuri nyt, tällä hetkellä, keskityn fiilistelemään kevättä, ja vesisadetta.
Voi miten kivalta se voikin joskus tuntua!

2 kommenttia:

  1. Italia on kyllä satumainen paikka! Itse vain en ole päässyt Roomaan asti, mutta toivottavasti vielä tulevaisuudessa. :) Positano ja Portofino olisivat kyllä ykkösinä minunkin listallani! Teillä tulee olemaan varmasti uskomaton matka, nauttikaa!

    VastaaPoista
  2. Minä huomaan näköjään nämä kommentit vähän myöhässä :) Italia tosiaan on mahtava maa! Reissusta täytyisi kirjoittaa enemmänkin, kunhan vain saa taas aikaiseksi. Alkuperäinen suunnitelma muuttui hieman siten, että Portofinossa ei käytykään, vaan vietimme aikaa Genovassa. Eipä ollut hassumpi paikka sekään :D

    VastaaPoista